Breaking

joi, 5 ianuarie 2012

Dedeman Craiova

Constructii - Magazine

Descriere firma: Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 26 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 26 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 5000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri - Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Adresa: Localitatea Craiova, jud Dolj, Str. Caracal, nr. 258
Telefon contact: 0374 202 185
E-mail: suportclienti@dedeman.ro
Site: http://www.dedeman.ro
Anul infiintarii: 1992









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
SUPORT CLIENTI: Tel: 0234 525 525
Program de functionare:
Luni-Vineri: 8.00 - 21.00
Sambata: 8.00 - 20.00
Duminica: 9.00 - 18.00

Gaseste Dedeman Craiova pe harta

Un comentariu:

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.